Sotovento d.o.o.


   Dansk Sprog / language
EJERSKAB    FORDELE    ØNSKESEDDEL   

EJERSKAB

         Ejerskab af fast ejendom i Kroatien

Du har muligheden for at investere i en helårs lejlighed - lige ned til Middelhavet. Vejret er unikt - ikke for varmt og ikke for koldt. Der er kun konstateret frostvejr 1 gang i de seneste 100 år. Minimums temperaturer kun ned til 5 grader og maximum op til ca. 30 grader celcius.

Fra 01.02.2009 kan alle EU borgere købe i eget navn, hvorved man ikke længere behøver andre løsninger så som selskabet el. lign. 

 

Der er engelsktalende kroatisk advokat samt dansk jurist med i rådgivningen i alle handler.

De samlede omkostninger ved køb af ejendom udgør ca. 10% af den samlede sum, hvilket indbefatter stempel på 5%, notar, juridisk rådgivning og vores honorar.

 
 

Der er selvfølgelig nogle driftsudgifter i forbindelse med ejendommen. Disse er dog meget minimale støm og van der ikke dyrt og renovation og afgifter er lave men afhænger af den kommune ejendommen ligger i.

 

Såfremt du ønsker at få indtjening på din investering, så sørger Sotoventoturist d.o.o. i samarbejde med lokale bookingvirksomheder - for udlejningen til turister og forretningsfolk. Der er højsæson fra juni til september hvor der kan påregnes en høj grad af udlejning, men der er selvfølgelig mulighed for at kunne udleje hele året rundt.

Powered by allintaCMS