Sotovento d.o.o.


   Dansk Sprog / language
ØEN    KROATIEN   

ØEN

Er du blandt dem der kan lide Italien, Grækenland og øerne i Middelhavet, så vil du undres over, at du kun har hørt ganske lidt om de Kroatiske øer.

 

Kvarnerbugten og specielt øerne Krk og Cres er meget Italiens udseende. Når man går i de snævre gader er det ikke til at se at man ikke går i en norditaliensk by.

 

På billederne her ser man bl.a. disse små hyggelige gader med masser af små restauranter, butikker m.m. Ud mod vandet ligger Krk domkirke som er bygget af Venedig, og ligger tæt ved vandet kun beskyttet af det gamle fængselstårn og det gamle rådhus hvorfra Venedig ledede øen indtil for 300 år siden.Man kan gå på de brolagte gader langs fæstningen, der har beskyttet mod angreb fra vandet. Hele øen rundt der  bugter hvor man kan bade, sejle, fiske og meget meget mere.


På Krk i byen Malinska er der om sommeren et meget livligt sommerliv med diskoteker, barer m.m.


I byen Krk kan man langs havnestrækningen gå tur og besøge de mange boder hvor der sælges alt fra smykker til ost, olie og vin. Længere nede kan man gå ind på fortovsrestauranter og drikke en øl, nye et glas vin eller spise et godt måltid mad alt imens man kikker ud over vandet og nyder havnens liv. Man kan besøge de små cafeer som lokalbefolkningen meget bruge hvor de intet lader tilbage fra danske kaffebarer.

KrkKrk

Powered by allintaCMS